Trips

Zuid Afrika en Italie en de rest.

Elk jaar organiseren wij mooie trips voor leerlingen en gevorderde. in Aril en Oktober gaan wij naar Italie met gevorde en leerlingen.  Als leerling leer hier de basis om een goede piloot te worden, als gevorderde kan je lekker rond vliegen, langs het strand vliegen en daar zelf lunchen. Wil je meer uit het vliegen halen kan je hier ook leren laag vliegen, gras skiën, beter starten en landen, slalom vliegen en sportieve bochten vliegen. Hoe de site in de gaten of mail naar robbinart@gmail.com voor meer info.

Zuid Afrika

Ook gaan wij in januari naar Zuid Afrika. dit is een reis die je niet snel zult vergeten. deze trip is helaas alleen voor mensen met een brevet.

Hier vliegen wij op verschillende locaties en velden. ook is er de mogelijkheid om te soaren en te parapenten als daar behoefte aan is. Wij zullen ook verblijven in een lux huis met alles er op en er aan. Ook zal er bezoeken worden gebracht aan een privé game farm met zebra’s en giraffen. deze plek vraagt iets meer van je als piloot maar dat maakt dit zeker tot een uitdaging.Voor een uitgebreid schema van deze trip even mailen met Robbin robbinart@gmail.com
kijk ook even naar het filmpje bij video’s.