Wat is meevliegen-kosten?

Meevliegen is een introductievlucht die een kijkje geeft in de wereld van het paramoteurvliegen. Je vliegt dus niet alleen mee, maar ziet meteen wat er bij komt kijken om met een paramoteur de lucht in te gaan. De instructeur vertelt eerst hoe de vlucht zal verlopen. Er wordt uitleg gegeven over wat de machine kan en over de   invloed van het weer: de wind, de zon en wolken. Na deze uitleg wordt de vliegmachine klaar gezet op het veld. Ook tijdens de vlucht sta je in verbinding met de instructeur die je uitgebreid uitlegt wat er gebeurt en jouw vragen beantwoord.

 

 

Vrij vliegen over de zee.

Vrij vliegen over de zee.

 

Vervolg na de vlucht.

Vind je het na deze introductie vlucht nu helemaal te gek dan kan je beginnen met je brevet en het aanschaffen van je eigen vlieg spullen. Hiervoor werken wij samen met vliegschool Eric Wierenga (paramoteur.nl) ook het verkooppunt voor Ozone gliders, en Jaques Bechtold (paramotorclub.nl) de laatste is ook de importeur van het     motormerk Fresh Breeze.  Dit is een Duits paramotor merk dat de goedkeuring DULV heeft. Deze goedkeuring is nodig om met een paramoteur in Nederland te mogen vliegen.

Ook voor andere merken glider’s, portofooon’s, noodparachut, hoogte meters. moet je bij deze vliegscholen zijn. Wil je meer weten over het halen van je brevet lees dan wat is paramotor vliegen

 

Prijs.

Introductie experience kost voor 30 minuten (dit is echte vliegtijd) 95 euro en voor een uur(echte vliegtijd) 160 euro.

Deze prijzen zijn inclusief btw.

Al onze piloten zijn in het bezit van het paramoteur tandembrevet van de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart).